Секретар Управног одбора

Секретар Управног одбора

Катарина Делић

Биографски преглед

Рођена 20. децембра 1992. у Пожаревцу. Након дипломирања на Пољопривредном факултету у Земуну, њена страст ју је водила ка виноградима, где је стекла петогодишње непроцењиво искуство у виноградарству и винској производњи.

Свој пут започела је радом у винарији ПИК Опленац, где је развијала вештине и знање у процесима стварања врхунских вина. Кроз упорност и преданост, брзо је постала кључни члан тима.

Њено професионално усавршавање се наставило кроз магистарски рад из области виноградарства, који је реализовала у виноградима манастира Копорин, у познатој винарији Амбелос. Ово искуство јој је омогућило да се упозна са различитим техникама и аспектима винског процеса.

Међународни Пут

Кроз свој изузетан таленат и предан рад, Катарина је освојила престижне стипендије Владе Француске и Фонда за младе таленте Доситеја. Ово јој је омогућило да се упусти у двојне докторске студије на Универзитету у Београду и Институту за вино и винову лозу у Бордоу, Француска. Њени истраживачки напори и жеља за знањем поставили су је међу водеће стручњаке у области.

Енологија Катарзис доо

Недавно је Катарина, као корак даље у својој каријери основала консултантску фирму за виноградарство и винарство, “Енологија Катарзис доо.” Кроз ову фирму, Катарина пружа не само своје стручне услуге, већ и своју страст према вину свим ентузијастима, виноградарима и винарима.

контакт е-маил адреса: delickatarina@yahoo.com

Назад на страницу Уравног Одбора?