Председник Управног одбора

ПРЕДСЕДНИК УПРАВНОГ ОДБОРА

Иван Станковић

Председник Управног одбора, Иван Станковић, је динамичан и мотивисан поносни члан Тргомен Гроуп и Директор продаје Аков Дестилерије.

Професионалац у продаји и пословању, са доказаним искуством у изградњи пословних и међуљудских односа, управљање пројектима од концепта идеје до завршетка и обучавање појединаца за рад и успех.

Вешт у изградњи вишефункционалних тимова, изузетне комуникације и вештине доношења критичних одлука током изазова. Прилагодљив и трансформациони лидер.

Дипломирао на Београдској пословној школи 2006. године, након чега почиње своју успешну, шеснаестогодишњу каријеру у Coca Cola Hellenic, на позицијама у продаји и вођству тимова продаје, где стиче завидно искуство у раду са људима и продаји. Развија каријеру у правцу продаје и дистрибуције безалкохолних и алкохолних пића.

Одговоран за развој стратегија, планирање продаје и профитног развоја, сконцентрисан увек на квалитет производа и његово позиционирање на тржишту.

У Кластеру, Иван представља битног члана који води Кластер, брине о квалитету производа на тржишту и квалитету производа сваког члана Кластера.

контакт емаил адреса: ivan.stankovic82@gmail.com


Назад на страницу Уравног Одбора?