КОНСАЛТИНГ, СЕРТИФИКАЦИЈА И АНАЛИЗЕ

КЛАСТЕР ЈЕ ЗА ЧЛАНОВЕ ОБЕЗБЕДИО НАЈНИЖЕ ЦЕНЕ АНАЛИЗА И СЕРТИФИКАЦИЈЕ ЊИХОВИХ ПРОИЗВОДА

Кластер потписује уговоре за анализу производа (меда, вина и јаких алкохолних пића) са институцијама које нуде најповољније цене за анализе, искључиво за чланове Кластера “УЈЕДИЊЕНИ ЗА КВАЛИТЕТ”!

Пажљиво прочитајте понуђене услове, и изаберите опцију која вам више одговара, у зависности од фактора који су вам важни (растојање, време…).

За све активне чланове Кластера “УЈЕДИЊЕНИ ЗА КВАЛИТЕТ”, лабораторија АНА ЛАБ ДОО из Панчева одобрава попуст на све своје услуге од 10%. Актуелне цене можете погледати на следећем ЛИНК-у


У склопу сарадње са консултантском кућом “Енологија Катарзис доо,” сви активни чланови Кластера “УЈЕДИЊЕНИ ЗА КВАЛИТЕТ” добијају 10% попуста на све услуге.

Ми смо ваши партнери у креирању успешних воћарских и виноградарских прича, пружајући услуге израде елабората, пројектовања дугогодишњих засада, свеобухватног планирања воћарске и виноградарске производње током целе године, као и стратешког вођења технолошке производње све до доставе производа крајњем купцу.

Наше услуге:

Елаборати и пројекти по мери: Крените ка успеху са нашим стручно припремљеним елаборатима и пројектима. Наш тим пољопривредних инжењера анализира ваше потребе и прилагођава планове вашим условима и циљевима, обезбеђујући темељ за успешно пословање.

Подизање вишегодишњих засада: Откријте потенцијал дугорочних засада воћака и винове лозе уз нашу стручност. Уз пажљив избор сортимента и иновативно планирање производње, створићете одрживе засаде који вам доносе обилне и квалитетне приносе из сезоне у сезону.

Планирање воћарске и виноградарске производње током читаве године: Уђите у динамичан свет сезонске пољопривреде. Наш тим се специјализовао за планирање и синхронизацију производње са захтевима тржишта, обезбеђујући плодне бербе и задовољне купце током целе године.

Технолошка производња и проналажење тржишта: Искористите предности технологије за ефикасну и иновативну производњу. Наша технолошка експертиза осигурава квалитет и тачност у свакој фази производног процеса, све до финалног производа и његове доставе до ваших крајњих купаца.

Од производње до купца – наша брига за сваки корак: Пружамо вам подршку од првог корака све до задовољних купаца. Наши стручњаци за логистику и дистрибуцију обезбеђују да ваши производи стигну до циљног тржишта у најбољем могућем стању.

Консултантска експертиза за успех: Без обзира да ли тек почињете своју пољопривредну причу или желите да унапредите постојећи посао, наши консултанти су уз вас. Од избора локације до финих детаља у технолошком процесу и ресурсима, ми смо ваши поуздани водичи.

Дозволите нам да будемо мотор вашег успеха.

Контактирајте нас и отворите врата својим амбицијама за профитабилно и одрживо пословање у воћарству, виноградарству, технологији вина и јаких алкохолних пића и производњи меда.